''Vaad edilmiş topraklar!!!''



2017 yılında  kuzey ırak yönetimi bağımsızlık referandumu yaptı ve istedikleri toprakların bir kısmıda Türkiye içindeydi. Fakat referandum fesh edildi.

kuzey ırak referandumu ile ilgili görsel sonucu

Peki neden böyle bir referandum yapıldı?

Maksat yani olayın özü şöyle başlar,Osmanlı İmparatorluğunun son zamanlarında hatta yıkılmasında da Siyonistlerin (Yahudilerin) payı yüksektir.Siyonizmin kurucusu ise Theodor Herzl'dır siyonizmi kurduğundan beri de kafasında hep aynı propaganda vardır '' Fırat ve Nil arası Yahudilerin olana dek Dünya'da kan durmayacak!!!'''.



 Hatta bu sözü bu günkü İsrail bayrağınında asıl anlamıdır ki bu bayrağa karşılık olarak da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti bayrağı ile adeta karşılık verilmiştir. ''Türkiye oldukça Fırat ve Nil size yar olmayacak''.


Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti bayrağının tasarlayan kişi Necmettin Erbakan'dır. Yahudiler istedikleri devlet hayalini ancak Osmanlı'nın yıkılmasıyla elde edebileceklerinin ve istediklerini 1918 yılında bir adım yaklaşmışlardır. O zamanın siyonizmin başındaki adam ise İngilizlerin işgal altındaki bu günkü İsrail devletinde bir devlet kurabileceklerini ama tüm Yahudilerinde  bu yere yerleştirilmesi istenir fakat Yahudiler ise Avrupanın iklimini ve teknolojik  olarak daha mantıklı gördüler ve öneriyi reddettiler. İşte bu anda da devreye Hitleri sokarlar sadece küçük bir misilleme ile büyük bir soykırım olur ve Yahudiler artık bu günkü İsrail'e yerleşmeye başlar ama bir kısmı . Sonunda bir Yahudi devleti kurulur ama bununla da yetinmezler ''Vaad edilmiş topraklar'' diye adlandırdıkları bir şey vardır ve Fırat ve Nil arsındaki toprağın kendilerine vaad edildiğini iddia ederek tüm dünya ve basın uyurken yapmaya çalışırlar kuzey ırak referandumu da bir misillemeydi ve İsrail destekledi çünkü kuzey ırak referandumu fesh edilmeseydi o sınırları kendi sınırlarına katacaktı niye vaad edilmiş topraklar...





Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

100 yıllık Arap Coğrafyası'nın Özeti

Toryum'un Esas Değerini Söyleyen Bilim Adamlarının Sır Ölümü